sábado, 2 de marzo de 2013

ECOFORUM 2012 Anella Verda

DE TERRASSA18OCT2012Feu un comentari
Com indicàvem a l’anterior entrada, aquest dissabte dia 20 de 9 a 14 hores es celebra al Museu de la Ciència el Ecoforum 2012  al qual s’explicarà i debatrà sobre el projecte de l’ Anella Verda de Terrassa. Com diuen a la seva declaració el grup promotor del projecte:

  
“L’Anella Verda és l’oportunitat per protegir un territori i convertir-lo en un referent, una marca, una estratègia i un projecte per dinamitzar i vehicular el procés de recuperació i impuls del nostre entorn més proper. La qualitat de vida a  Terrassa depèn, entre d’altres, d’integrar l’Anella Verda en el model de ciutat. La Terrassa del futur s’ha d’imaginar i planificar, necessàriament, amb l’Anella Verda”.
Jo diria més, si volem una Terrassa més respectuosa amb el medi ambient i revertir el model de ciutat que fins ara es promovia des dels estaments governants de la ciutat, les entitats i persones de la ciutat hem de participar en el procés de l’Anella Verda des del començament, per això us animem, no només a recolzar la declaració, sinó a assistir el dissabte a la jornada de presentació i debat sobre el projecte.
Encara podeu apuntar-vos a la jornada a cdea@terrassa.cat i debatre entre tots un projecte fonamental i necessari per a Terrassa.
Per al vostre coneixement previ us adjuntem la declaració completa:

No hay comentarios:

Publicar un comentario